Välkommen till Farsta Företagsgrupp!

 

Vår målsättning är att skapa bättre affärsmöjligheter för företagen i Farsta!

 

Det händer mycket i Farsta nu. Vi vill att Farsta ska bli ännu bättre plats för företag, företagande och företagsamhet. Stockholm växer och Farsta är en naturlig del av den utvecklingen. 

Här hittar du vad Företagsgruppen kan göra för nytta för dig och ditt företag. Vad vi har att erbjuda dig i form av service, information, aktiviteter och möjligheten att marknadsföra ditt företag.

Företagsgruppen arbetar med frågor som b la rör infrastrukturen, trafiksäkerheten, kollektivtrafiken, bevakning och säkerhetsfrågor och nyetableringar. Kontakterna mellan företag, stadsdelen, myndigheter och andra organisationer är viktig. Det är viktigt för oss att informationsflödet mellan olika instanser fungerar väl.

Nätverkande står högt på agendan inom många företag och Företagsgruppen vill vara en del i detta och genomför regelbundet nätverksmöten och medlemsmöten.

Självklart hoppas att du och ditt företag vill vara medlemmar och hjälpa oss att förbättra affärsmöjligheterna för företagarna i området.


Allt om vad som händer i Farsta..... och lite till!

(klicka på bilderna!)

 

Farsta

 Vad händer i Farsta Centrum!


Telestaden

Stockholm växer med en rasande fart och Farsta är en del av den utvecklingen. Farsta ska förändras. Här hittar du en ny stadsdel, Telestaden, där Ikano och Rikshem bygger 3 000 nya bostäder.

Nyheter

MATCH MAKING MED KINA
onsdag, 08 november 2017
Inbjudan: I takten med den snabbväxande ekonomin i Kina har de kinesiska direktinvesteringarna till utlandet ökat i snabb takt. EU har varit en favoritdestination för många kinesiska...

Kalendarium

27nov
12dec
FARSTA STYRELSEMÖTE
tisdag, 12 december 2017, 09:00 - 10:30
Go to top