vÄLKOMMEN TILL Hammarby sjöstads FÖRETAGSGRUPP!

  Vår målsättning är att skapa bättre affärsmöjligheter för företagen i Hammarby Sjöstad!

 Det går bra för Hammarby Sjöstad och Stockholm. Ekonomin växer, Hammarby Sjöstad är omtalad i internationella medier, Stockholm hamnar högt i internationella rankningar över städers attraktivitet och konkurrenskraft och många företagare väljer att etablera sig i Hammarby Sjöstad. The Economist beskriver Hammarby Sjöstad som ett av världens främsta exempel på hållbart stadsbygge. Det finns över 1 000 företagare i området.

Nätverkande och marknadsföring av Hammarby Sjöstad står högt på agendan för Företagsgruppen. Företagsgruppen genomför regelbundet nätverksmöten och medlemsmöten. 

Kontakterna mellan företag, stadsdelen, myndigheter och andra organisationer är viktig. Det är viktigt för oss att informationsflödet mellan olika instanser fungerar väl.

Nya företag av olika storlek och i olika branscher etablerar sig inom området parallellt med redan etablerade kunskapsföretag, mediaföretag och ett stort antal välkända handelsföretag. Din röst och ditt engagemang i Företagsgruppen är viktigt för områdets framtida tillväxt.

Din röst och ditt engagemang i Företagsgruppen är viktigt för områdets tillväxt.

 

Allt om Hammarby Sjöstad..... och lite till!

(Klicka på bilderna!)

 sjöstadsliv

 

Sjöstadsliv.se håller koll på vad som händer i området

 
electricity
 

ElectriCITYStockholm arbetar med ambitionen ”att förnya en stad” - i detta fall Hammarby Sjöstad. 


Fryshuset

 

Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! 


Nyheter

Vill du vara med och bidra till att skapa Stockholms bästa företagsklimat i Sjöstaden! Besök oss under Sjöstadsdagen, så berättar vi mer. Du finner oss vid LUMA hållplats...

Kalendarium

Inga händelser
Go to top