2010-talet går till ända!

För Farsta Företagsgrupp har 2019 varit ett år då arbetet med att förverkliga idéer som framkommit i flera av våra samarbeten bla från projektarbetet med KTH. Här finns idéer om tex ökat samarbete mellan de handelsföreningar som finns i Farsta, ökat samarbete med Telestadens olika kulturverksamheter, arbeta med företagens och områdets kompetensförsörjning, skapa en mötesplats för företagare i Farsta och mycket annat. Tillsammans med våra medlemmar och partners har vi kunnat skapa flera nya initiativ som kommer att ta form nästa år.

...men först vill vi tacka för samarbetet under 2019 - ja, under hela 2010-talet, och blicka framåt mot ett nytt decennium tillsammans. De kommande tio åren har redan benämnts i internationell media som "the decade of action" då olika samhällsmål och klimatmål ska förverkligas. Låt oss fortsätta att accelerera omställningar och samarbeten i vårt område - FARSTA.

Boka redan nu in den 19:e mars i kalendern för vårt årsmöte - mer info kommer längre fram. Har du missat vår julhälsning, så kommer den i repris här nedan!

God jul och Gott nytt år!

/Thomas Windahl

 

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Go to top