ledningsgruppsutveckling

 

VAD INNEBÄR ETT MEDLEMSKAP HOS FÖRETAGSGRUPPEN HAMMARBY SJÖSTAD?

Till att börja med är det våra medlemmar som skapar Företagsgruppen, och vi hoppas du vill vara med som en del av vårt nätverk!

Som medlem i Företagsgruppen Hammarby Sjöstad kan ni som företag, organisation, fastighetsägare, förening eller liknande få ta del av ett stort nätverk som arbetar för företagsamheten, ett renare, grönare och ett tryggare Hammarby Sjöstad. Som medlem hos oss kommer du och ditt företag spara tid, och resurser då vi engagerar oss i frågeställningar som det enskilda företaget sällan har tid eller resurser till. T ex infrastrukturfrågor, områdets gestaltning, närservice eller andra förutsättningar för ett fungerande näringsliv. Som medlem är man med och bidrar till ett bättre fungerande Hammarby Sjöstad, helt enkelt!

 

Ja, vi vill helt enkelt att ditt fokus, precis som vårt, är att hjälpa till att driva företagsamheten i Hammarby Sjöstad framåt!

 

Förutom att erbjuda möjligheten att ingå i ett stort nätverk anordnar vi träffar, seminarium, utbildning och vi håller även i sociala aktiviteter för att lära känna företagen i vår sjöstad bättre! Självklart hålls dessa träffar syftet att på något sätt driva företagsamheten framåt. Vi deltar också i större nätverk, så som Företagsgrupperna Stockholm och och samarbetar med Invest Stockholm!

Spana in vår evenemangskalender eller föreslå ett evenemang som ditt företag vill arrangera tillsammans med oss i Företagsgruppen!

Vill du ha mer information eller har du idéer om verksamheten?

 

Kontakta Företagsgruppens verksamhetschef. Leif Nilsson, tele 070 856 0473, mail leif@hornsberg.com

 

 

Go to top