Vi hälsar våra nya medlem Westander välkommen till Företagsgruppen Hammarby Sjöstad

 

Pr-byrån Westander hjälper företag och organisationer att stärka varumärket, bilda opinion och påverka politiska beslut. Vi vill bidra till att fler deltar i samhällsdebatten.

Ett företag som deltar i samhällsdebatten bygger sitt varumärke, stärker företagskulturen, fördjupar sina kundrelationer, ser nya affärsmöjligheter och blir en mer attraktiv arbetsgivare.

Här kan du läsa mer om Westanders tjänster, våra specialistområden och hur vi hjälper företag att delta i debatten: https://www.westander.se/tjanster/

Pr-handboken från Westander innehåller 300 praktiska tips om hur man kommunicerar på andra sätt än genom köpt reklamutrymme. Pr-handboken kan läsas, laddas ner och beställas kostnadsfritt på https://www.westander.se/pr-handboken/.

Westander har sitt kontor i det höga huset Sthlm 01 som ligger på Hammarbybacken 27. Vi är cirka 40 anställda med olika bakgrund, främst från områden som politik, journalistik, ledarskap, företagande och marknadsföring. Vårt långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer. Vi ser fram emot att vara en del av den företagargemenskap som finns i Hammarby Sjöstad.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Johanna Look, byråchef, på johanna.look@westander.se eller 073-701 96 10.

Välkomna

 

Kent M Andersson, Ordförande i Företagsgruppen Hammarby Sjöstad

 

 

Bilagor:
FilBeskrivningFilstorlekSenast ändrad
Ladda ner den här filen (WestanderLogo.png)Westander logo 14 kB2020-11-26 22:06
Go to top