coach

 


VI ÄR FÖRETAGSGRUPPEN SJÖSTADEN!

Vi gör skillnad - och det vill vi fortsätta med!

 

Företagsgruppen är den ledande organisationen för företagare i Sjöstaden. Vi är en medlemsdriven organisation som brinner för att dela med oss av vår kunskap. Vi driver frågor som är viktiga för att skapa ett bättre företagsklimat och för att göra Sjöstaden till en levande och modern stad för både näringslivet och de boende.

Företagsnytta, samhällsnytta och ansvarstagande är viktiga ledord i vårt långsiktiga arbete, där vi jobbar för en positiv företagsutveckling i Hammarby Sjöstad. Vi, i företagsgruppen, är även med och förenklar för företag i deras kontakt med myndigheter.

Idag beskrivs Hammarby Sjöstad som ett av världens främsta exempel på hållbart stadsbyggande. Delegationer från hela världen kommer hit för att studera hur man bygger en ny, hållbar stad.

 

Våra målbilder som vi arbetar för är:

  • att det ska finnas ett fungerande och välutvecklat samarbete mellan företag, föreningar, skolor, stadsdel och de boende i Hammarby Sjöstad.
  • att det finns goda kommunikationer samt att servicetjänster är en självklarhet i Hammarby Sjöstad.
  • att service-, kultur- och naturupplevelserna är många i området.
  • att Hammarby Sjöstad ständigt arbetar med hållbarhetsfrågor.
  • vi erbjuder möten såsom: frukostmöten, seminarier, afterwork samt ordnar konferenser. 
  • våra evenemang, kurser och utbildningar gör det enklare och roligare att vara företagare i Sjöstaden

 

Det är några av de målbilder som vi arbetar med i Företagsgruppen när vi formar morgondagens företagsområde. Du kan läsa mer om vårt arbete i presentationen - här

Vi, i styrelsen för Företagsgruppen Hammarby Sjöstad, hoppas på ditt engagemang. Genom att bli medlem hjälper du oss att göra företagsamheten bättre i Hammarby Sjöstad.

 

 

 

Bild1 BLI MEDLEM

 

 

 

Go to top