coach

 

VI ÄR FÖRETAGSGRUPPEN SJÖSTADEN!

Vi gör skillnad - och det vill vi fortsätta med!

Företagsgrupp är en medlemsdriven organisation. Vi tycker om Sjöstaden och tror på företagsamhet, och vi brinner för att dela med oss av vår kunskap och driva näringslivet framåt. Företagsgruppen är den ledande organisationen för företagare i Sjöstaden. Vi driver frågor som är viktiga för att skapa ett bättre företagsklimat och för att göra Sjöstaden till en levande och modern stad för näringsliv och boende.

Företagsnytta, samhällsnytta och ansvarstagande är viktiga ledord i vårt långsiktiga arbete, där vi driver på för en positiv företagsutveckling i Hammarby Sjöstad.

Företagsgruppen är också med och förenklar för företag i deras kontakt med myndigheter. Idag beskrivs området som ett av världens främsta exempel på hållbart stadsbyggande. Hit kommer delegationer från hela världen för att studera hur man bygger en ny stad.

 

Våra målbilder som vi arbetar för är:

  • att det ska finns ett välutvecklat samarbete mellan företag, föreningar, skolor, stadsdel och boende i Hammarby Sjöstad.
  • vi erbjuder mötesplatser som frukostmöten, speed-dating, afterwork-pub och ordnar konferenser. 
  • våra evenemang, kurser och utbildningar gör det enklare och roligare.
  • att kommunikationer och tillgänglighet till kompetens och servicetjänster är självklarheter i Hammarby Sjöstad.
  • att service-, kultur- och naturupplevelserna är många i området.
  • att Hammarby Sjöstad ständigt arbetar med hållbarhetsfrågor.

Det är några av de tankegångar som vi arbetar med i Företagsgruppen när vi formar morgondagens företagsområde. Du kan läsa mer om vårt arbete i presentationen - här.

Vi, i styrelsen för Företagsgruppen Hammarby Sjöstad, hoppas på ditt engagemang. Genom att bli medlem hjälper du oss att göra företagssamheten bättre i Hammarby Sjöstad.

 

Bild1 BLI MEDLEM

 

Go to top