Företagsgruppen Liljeholmen vill önska er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År.

 

 

Vilket år det har varit med positiv början med hög ekonomiska tillväxt efter år av pandemin. Tyvärr bröts den positiva trend med krig i vårt närområde som fick inflation att ta fart liksom höga energipriser som vi aldrig sett tidigare. Det har varit stora utmaningar för oss företagare och då är det bra att vi står samlade. Ett sätt att vi som företagsgrupp kan agera tillsammans.

Om vi ser tillbaka på 2022 och framåt 2023 kan vi konstatera att tävlingen Årets Lokala Företagare i Hägersten – Älvsjö blev en stor framgång. Mer om prisutdelningen och vinnarna hittar du på: https://www.battrestadsdel.se/arets-lokala-foretag/#:~:text=Bakom%20utm%C3%A4rkelsen%20%C3%85rets%20lokala%20f%C3%B6retag,H%C3%A4gersten%2D%C3%84lvsj%C3%B6%20stadsdelsf%C3%B6rvaltning%20med%20partners.

 Under våren 2023 kommer vi bygga vidare på det lokala och lokala affärer genom bland annat att Företagsgruppen bjuder alla företagare och dess anställda på företagsluncher varje första måndag i Liljeholms gallerian (på egen bekostnad) 1). Vid dessa tillfällen kommer ett eller två företag att få möjlighet att presentera sig och sin affär inför andra lokala företag. Vill ditt företag presentera sig på någon av träffarna så är ni välkommen att höra er till mig på kent.m.andersson.se@gmail.com.

Nu skall vi alla ta en liten paus och fira jul och nyår med nära och kära.

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

 

Kent M Andersson, ordförande i Företagsgruppen Liljeholmen

 1.  Vi börjat den 6 februari. Mer detaljerad information efter nyår.

Go to top