Om oss 

 

Vi gör skillnad - och det vill vi fortsätta med!

"Vi medverkar till en hållbar stadsutveckling i Norra Djurgårdsstaden"

Företagsgruppen är den ledande organisationen för företag och företagare i Norra Djurgårdsstaden. Vi driver frågor som är viktiga för att skapa bättre företagsklimat och för att göra Norra Djurgårdsstaden till en levande och modern stad för näringsliv och boende. Idag beskrivs området som ett av världens främsta exempel på hållbart stadsbyggande. Hit kommer delegationer från hela världen för att studera hur man bygger en ny stad.

Våra målbilder som vi arbetar för är:

  • att det ska finns ett välutvecklat samarbete mellan näringsliv, akademi, stadsdel och medborgare i Norra Djurgårdsstaden.
  • att utbudet är stort på mötesplatser som främjar affärsmöjligheterna.
  • att kommunikationer och tillgänglighet till kompetens och servicefunktioner är självklarheter i Norra Djurgårdsstaden.
  • att kultur- och naturupplevelserna är många i området.
  • att Norra Djurgårdsstaden ständigt arbetar vidare på temat "att förnya en ny stad".

Det är några av de tankegångar som vi arbetar med i Företagsgruppen när vi formar morgondagens företagsområde. Du kan läsa mer om vårt arbete i verksamhets-planen nedan.

Vi, i styrelsen för Norra Djurgårdsstadens företagsgrupp, hoppas på ditt engagemang. 

Bilagor:
FilBeskrivningFilstorlekSenast ändrad
Ladda ner den här filen (Folder NDS Om Företagsgruppen.pdf)Folder Norra DjurgårdsstadenOm Företagsgruppen i Norra Djurgårdsstaden365 kB2016-06-11 12:39
Ladda ner den här filen (Presentation Företagsgruppen NDS 20160510.pdf)Företagsgruppens strategiVision och mål1830 kB2016-06-11 12:37
Go to top