VÄLKOMMEN TILL NORRA DJURGÅRDSSTADENS FÖRETAGSGRUPP!

Vår målsättning är att skapa bättre affärsmöjligheter för företagen i Norra Djurgårdsstaden!

Det går bra för Norra Djurgårdsstaden och Stockholm. Ekonomin växer, vi är omtalade i internationella medier, Stockholm hamnar högt i internationella rankningar över städers attraktivitet och konkurrenskraft och många företagare väljer att etablera sig i Norra Djurgårdsstaden. Det finns över 1 000 företagare i området.

Företagsgruppen arbetar med frågor som b la rör infrastrukturen, trafiksäkerheten, kollektivtrafiken, bevakning och säkerhetsfrågor och nyetableringar.

Kontakterna mellan företag, stadsdelen, myndigheter och andra organisationer är viktig. Det är viktigt för oss att informationsflödet mellan olika instanser fungerar väl.

Nätverkande står högt på agendan inom många företag och Företagsgruppen vill vara en del i detta och genomför regelbundet nätverksmöten och medlemsmöten.

Under klimatmötet i Paris utsågs Norra Djurgårdsstaden till bästa projekt för hållbara stadsutveckling. Enligt Staffan Lorentz, projektchef Norra Djurgårdsstaden är priset ett kvitto på att vi gör rätt saker i Norra Djurgårdsstaden.

Din röst och ditt engagemang i Företagsgruppen är viktigt för områdets framtida tillväxt.

 

Allt om Norra Djurgårdsstaden....och lite till!

(Klicka på bilderna!)


EKBLADET bevakar vad som händer i Norra Djurgårdsstaden och i Hjorthagen!

 

Ekbladet

 


 

Nytt om Norra Djurgårdsstaden från Stockholms stad!

NDS Stockholm


 

Nytt från Stockholms Hamnar - Värtahamnen.

 Stockholms Hamnar 2


 

Nyheter för dig som företagare i Stockholms stad, SEPTEMBER 2016.

sbrd


 

 

vartahamnen-vy-in-mot-city

Nyheter

  I går hade vi vårt andra extra årsmöte i Företagsgruppen Norra Djurgårdsstaden (NDS) och tog det slutgiltiga beslutet att lägga ned föreningen. Det känns lite vemodigt men ändå rätt...

Kalendarium

Inga händelser
Go to top