Välkommen tillbaka

 

Vi i VHV Företagsgruppen hälsar dig välkommen tillbaka till en intressant höst som vi ser som en nystart för Sverige, Stockholm och inte minst för vårt Företagsområde.

Med full respekt att vi fortfarande har en pågående pandemi vill företagssverige börja att återgå till det ”normala” och göra affärer igen. Ett antal aktiviteter pågår från Statlig nivå att stödja företagen till nystart. Stockholm Stad kommer att under hela hösten göra besök i de olika företagsområdena tillsammans med Stadsdelsförvaltningen, Gatukontoret och Stadsbyggnadskontoret. Syftet med dessa möten är att lyssna och stödja företagarna i Stockholm Stad.

Vi inom VHV Företagsområdet kommer att under hösten/vintern genomföra ett antal aktiviteter. Nedan finner du ett axplock av dem:

  • Trygghetsvandring den 21 september tillsammans med Stadsdelsförvaltningen och Polisen.
  • Hålla ett digitalt medlemsmöte den 9 november med Svenska Handel och Stadsbyggnadskontoret, Exploateringskontoret och Invest Stockholm. Ämnen är snatterier, stölder och bluffakturor samt utvecklingen i vårt område avseende nybyggnation/infrastruktur.
  • Den traditionella jullunchen är planerad till den 15 december då även Stadsdelsdirektören, Stadsdelsnämndens ordförande och brottsförebyggare kommer att delta.
  • Delta i Trygghetsrådet tillsammans med Polisen, Stadsdelsförvaltningen samt många andra aktörer.
  • Starta upp Näringslivsråd tillsammans med Stadsdelsförvaltningen.
  • Genomföra en företagsmässa i Vällingby Centrum i slutet av januari/början av februari.

 

Mer information hittar du alltid på Företagsgruppens hemsida https://fgs.nu/vinsta

Vill du som medlem synas på hemsida och presentera din verksamhet så hör av dig till kent.m.andersson.se@gmail.com

Återigen välkommen till en spännande höst och vinter för VHV Företagsområde.

 

Marie Engström, Ordförande i VHV Företagsgrupp.

Go to top