Ett ovanligt år.

Nu är det tid att lägga ett mycket märkligt år bakom oss. För vissa av våra medlemmar har det varit ett gott år men för andra medlemmar har det varit ett år då de slagits för sin överlevnad.Vi väntar alla på att vi skall bli vaccinerade och att vändningen skall komma. Som väl är hade Sverige som land en god ekonomi så att vi kunde stötta företagen. Samtidigt befinner vi oss i ett av det mest intressanta företagsområden i  Stockholm.

Hjälpinsatser från stat och kommun.

Det finns många hjälpinsatser från både statens och Stockholms stads sida för att stötta företagen i pandemin. En enkel sammanställning finns på vår hemsidas första sida (https://fgs.nu/vinsta).

Digitala möten.

En sak som Corona pandemin har förändrat att hur vi möts. Då de fysiska mötena varit starkt begränsade har vi inom företagsgruppen  övergått till digitala möten och inte minst digitala medlemsmöten. Om du missade vårt höstmöte kan du se det igen på förenings YouTube kanal (https://www.youtube.com/watch?v=Gw4cvS7uyL8).

Som du kan se på förenings hemsidas kalendarium (https://fgs.nu/vinsta) fortsätter vi att planera digitala medlemsmöten. Våren inriktning är utökat samarbete med Staden och vår Stadsdelsförvaltning. Men vi planerar även fler seminarier som syftar till att utöka nätverkande mellan företag inom området. Vill du eller ditt företag delta och visa upp ditt företag eller era produkter på dessa möten? Hör då av dig till mig (kent.m.andersson.se@gmail.com). 

Aktivitetsplan våren 2021.

Styrelsen har arbetat fram en aktivitetsplan för våren 2021. Även den hittar du på första sida av vår hemsida.

Samarbete med Staden och Stadsdelsförvaltningen

Under året har samarbetet med Staden och inte minst Stadsdelsförvaltningen utvecklats. Under hösten 2021 planerar vi fördjupa denna dialog genom ett Företagsdialogmöten mellan våra företag och  Stockholm bolag/förvaltningar och vår Stadsdelsförvaltning. Vi återkommer med inbjudan till en senare under 2021.

 

God jul och Gott Nytt år önskar Styrelsen för VHV Företagsgruppen och samtidigt vill vi tacka för ett gott samarbete under år 2020 och ser fram emot året 2021.

 

 

 
Go to top