"Jag känner mig hedrad att ta över ordförandeklubban efter Marie Engström som varit ordförande i 10 år” säger Christian som till vardags arbetar som Verksamhetschef på Läkarmissionens Second Hand i Vinsta".
 


“Coronapendemin, som ännu pågår,  har påverkat många av våra företag och företagare, så även den verksamhet jag själv är engagerad i. Men jag ser ljust på framtiden, inte minst nu när vaccineringen har kommit igång ordentligt. Under hösten hoppas jag att vi kan få en mer “normal” tid för oss företagare och för oss som Företagargrupp. Då hoppas jag att vi i styrelsen kan återuppta en närmare dialog och även fysiska möten med våra medlemmar".


“ I Föreningens planer ligger dels de basala uppgifterna såsom rent, snyggt och säkert, dels kontakter med staden och dess förvaltningar och bolag samt en närmare dialog och inte minst nätverkande med/mellan företag och företagare i vårt område”.


“På vår hemsida finns vår aktivitetsplan för 2021 och ett viktigt datum är den 19:e november då staden skall ha en Företagsdialog med oss i Västerort. Vid samma tillfälle planerar vi att genomföra en företagsmässa”.


Vi hälsar Christian välkommen och ser fram ett givande samarbete för våra företag och vårt områdes bästa.


Styrelsen för VHV Företagsgrupp.  
Go to top