Hej företag i VHV vill ni vara med och bygga upp ett Fritidsbiblotek i Starbo ?

 

Under våren 2022 planerar vi att starta ett Fritidsbibliotek i parkleken Starbo. Tanken är att vuxna och ungdomar som behöver eller vill låna fritidsutrustning skall kunna vända sig dit och få vad de behöver.

Det blir praktiskt för den som behöver låna skridskor till sina barns skolidrott, men också för den som bara vill prova på något nytt, t.ex. att åka skateboard. Kombinerat med detta kommer events och prova-på-dagar med olika föreningar att genomföras på platsen för att skapa intresse för de olika aktiviteterna.

Nu vänder vi oss till er som förening för att undersöka ert intresse av att bistå med materiel. Det kan vara allt från bollar till stavar för stavgång eller koner. Vi i Staden kommer att fixa till reparera vid behov, så det behöver ni inte tänka på- Allt är välkommet!

 

Inlämning av materiel

Materiel kan lämnas på parkleken Starbo

Tisdag 15/2 kl 15:00-17:00 och torsdag 17/2 kl 15:00-17:00

Vi kommer att finnas där för att ta emot och sortera.

Det som behöver lagas/slipas kommer vi at skicka vidare till vår verkstad.

Fritidssponsor

Inne på utlåningsstället kommer vi att sätta upp anslag med de företag och föreningar som är med och sponsrar verksamheten (d.v.s. bidrar med materiel). Vill du att din logga skall finnas med efter namnet så går det bra och då skickar du den till oss i en mail så lägger vi in den.

Naturligtvis är ni alltid välkomna att höra av er med frågor och funderingar:

Företag

bengt.jansson@spiderevent.se

Övergripande

Johan.idegard@stockholm.se

Varma hälsningar Fritidsbiblioteket Starbo

 

Go to top