Sommarhälsning till medlemmarna i Företagsgruppen Liljeholmen

Vänner,

Nu har äntligen pandemin ”tagit slut” och vi trodde alla att vi kunde återgå till det normala igen och då bröt kriget ut som har påverkat alla företagare. Men vi som företagare måste se framåt. Vi som finns inom Liljeholmensområdet har en mycket intressant framtid tillsammans.  Men före det går vi mot en efterlängtad sommar Vi som arbetar med företagsföreningen i vårt företagsområde som vill önska er alla en skön sommar och samtidigt skicka med några rader.

Trygghetsvandringen

Vi har under året tillsammans med flera anda aktörer verkat för ett renare, tryggare och mer välkomnande Liljeholmen. Den 11 maj genomförde vi i företagsgruppen tillsammans med Citycon och SdF  den traditionella trygghetsvandringen. Vårt arbeta har givit resultat då området är renare och säkrare än förut. Det är glädjande men detta arbete tar aldrig slut…

Ny chef för Liljeholms gallerian

Under våren har Liljeholms gallerian  (ägd av Citycon) fått en ny chef. Hon heter Lotta Moos. Vi hälsar henna välkommen och ser fram ett givande samarbetet.

Stadsplaneändringar

Det pågår många stadsplaneändringar inom vårt område. Det är allt från utbyggnad av Liljeholmsgallerian, bostäder, nya tunnelbanelinje till hanteringen av Södertäljevägen. Här spelar företagsgruppen en viktig roll att föra in företagares krav in i planarbetet. Tillsammans är vi starkare.

Årets lokala företagare

Vi inom företagsgruppen har påbörjat arbete med årets lokala företagare. Med externa partners kommer vi att i samband med Staden Företagsdialog och företagsmässan den 9 december att dela ut vinnarna inom fem kategorier. Mer information om nomineringar, tider etc. kommer senare.

Tillsammans gör vi skillnad

I dagarna kommer en faktura på medlemsavgiften i Företagarföreningen dimpa ner i mailboxen. Det är min förhoppning att du som företagare även fortsättningsvis tror på ett samarbeta för ett bättre företagsklimat i hela vårt område. Jag vill rikta ett varmt tack till dig som läst dessa rader och ber dig att sprida informationen om föreningens verksamhet och uppdrag till andra företagare, liten som stor. Tillsammans gör vi skillnad.

Med önskan om en riktigt fin sommar!

Bästa hälsningar

Kent M Andersson

Ordförande Företagsgruppen Liljeholmen

 

Go to top