Nu startar nomineringen till Årets Lokala Företag i Hägersten-Älvsjö! Bakom tävlingen står Företagsgruppen Liljeholmen och nyhetssajten Bättre Stadsdel i samarbete med Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning, som tillsammans med sina partners har tagit fram fem nomineringskategorier:

 •   Årets lokala Nyföretagare med partnern Stockholm Business Region.

 •   Årets lokala Innovativa företag med partnern ALMI.

 •   Årets lokala Företagare med partnern Företagarna Stockholms stad.

 •   Årets lokala Trygghetsskapande företag med partnern Hägersten-Älvsjö

  stadsdelsförvaltning.

 •   Årets lokala Inkluderande företag med partnern

  Arbetsmarknadsförvaltningen/Integrationspakten.

  Var med och nominera!

  Nu inbjuds alla intresserade att vara med och nominera företag inom de olika kategorierna. Nomineringskriterier och normeringsformulär finner du på nomineringssidan på adressen https://www.battrestadsdel.se/arets-lokala-foretag/.  Nominera före den 15 oktober!

Prisutdelning i samband med företagsdialog och mingelmässa den 9/12. Vinnarna i de olika kategorierna kommer att tillkännages på en prisceremoni i samband med en mingelmässa i Liljeholmstorget galleria den 9 december. Tidigare på dagen genomförs även Stockholms stads företagsdialog. Boka gärna in hela den inspirerande heldagen redan nu! mer information kommer senare om mingelmässan. 

 

Kent M Andersson

Ordförande i Företagsgruppen Liljeholmen

 
Bilagor:
FilBeskrivningFilstorlekSenast ändrad
Ladda ner den här filen (Nomineringsinbjudan_ÅretsLokalaFöretag2022 copy.pdf)Nomineringsinbjudan Årets Lokala Företag Hägersten Älvsjö.. 955 kB2022-09-02 11:00
Go to top