I fredags den 22 mars hade vi årsmöte i föreningen. Styrelsen för år 2019 ser ut på följande sätt:

Ordförande: Håkan Rosander

Ledamöter: 

Mona Glans, Swedavia

Björn Mattsson, Maxdialog

Lasse Lehtiheimo, Best Western STHLM BROMMA

Daniel Nidsjö, BRA

Martin Björgell, Handelsbanken

Revisor: Jörgen Nilsson, Swedbank.

 

Dagens gäst var stadsdelsnämndens ordförande i Bromma, Johan Paccamonti, som också är Moderaternas budgetchef på Riksdagskansliet. Johan berörde först de allmänna tendenserna för riket där högkonjunkturen håller i sig men väl antagligen kommer att minska i styrka inom en snar framtid. Johan kom sedan in på förändringarna i vårt närområde där Alvik skall förändras från ett företagsområde till ett bostadsområde. Enligt de planer som finns nu skall nästan alla befintliga byggnader rivas och i stället skall det bli cirka 1800 lägenheter. Men vart skall de befintliga företagen ta vägen? Den frågan hänger i luften. Men det kan betyda möjligheter för fastighetsägarna i Ulvsunda.

När det gäller Ulvsundaområdet, som också är tänkt att förändras med fler bostäder har Johan Paccamonti tillsammans med finansborgarrådet Anna König Jerlmyr bildat en arbetsgrupp som skall se över hur framtiden skall gestalta sig området. Vi har redan erbjudit vår förenings kunskap om området till denna grupp.

Johan Paccamonti var mycket intresserad av synpunkter och frågor från företagarna. Han bad oss kontakta honom direkt på mailadressen: johan.paccamonti@stockholm.se

Hälsningar

Håkan Rosander

Go to top