Dagens lunchmeny:

 

          Jonny och Tores   

 


 

Utvecklingsprojekt i Ulvsunda 2024. 

 

STOR PUBLIK PÅ PRISUTDELNINGEN TILL ÅRETS LOKALA FÖRETAG 2023 I BROMMA.

Fredagen den 24 november 2023 var det prisutdelning till årets företag i Bromma i fem olika kategorier. Tävlingen arrangerades i år i tre stadsdelar Hägersten-Älvsjö, Hässelby Vällingby och Bromma. Arrangör är tidningen Bättre Stadsdel i samarbete med de olika företagsgrupperna i stadsdelarna och med respektive stadsdelsförvaltning. Prisutdelningen till Brommaföretagen ägde rum i Bromma Blocks.   

Två av våra medlemmar i Bromma-Ulvsunda Företagsgrupp vann pris, Castellum och Svenska Hus.

ABRAHAMNSBERGS CAFÉ BLEV ÅRETS LOKALA NYFÖRETAG MED MOTIVERINGEN:

“Vår vinnare av Årets Nyföretagare har visat att kreativitet och vi-känsla går hand i hand. De har vuxit och utvecklats sedan start och kvalitén av yppersta klass är ständigt närvarande. De erbjuder en familjär plats, ett andra hem för lokalborna att återkomma till där vänliga leenden alltid erbjuds”

Prisutdelare var Stockholm Business Region.

VIVELS BROMMAPLAN BLEV ÅRETS LOKALA INNOVATIVA FÖRETAG MED MOTIVERINGEN:

Med hög kvalitet och flexibilitet i utbud och service, har denna entreprenör lyckats hantera både pandemi och vikande kundunderlag för att fortsatt vara en uppskattad mötesplats  Brommaplan

Prisutdelare var Almi.

 OSOFINA BLEV ÅRETS LOKALA FÖRETAGARE MED MOTIVERINGEN:

“Det som gör denna företagare extra speciell är den inkännande personalen som arbetar där. Med en dedikation till att skapa en positiv och personlig shoppingupplevelseär teamet hos denna företagare expert  att hjälpa kunder att hitta kläder som passar deras unika kroppstyper och stilar.

Det är en verklig familjekär känsla där Mamma och dotter tillsammans driver butikenvilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Denna dynamiska duo har inte bara skapat en plats där kunderna kan hitta det senaste inom mode, utan också en plats där varje individ får personlig uppmärksamhet och hjälp

Prisutdelare var Företagarna.

 

BRIOCHE BAGERI & BISTRO BLEV ÅRETS LOKALA INKLUDERANDE FÖRETAG MED MOTIVERINGEN:

På kort tid har vinnaren lyckats skapa ett mer levande Alvik. Vinnaren främjar inkludering genom att öppna dörrar genom prao och lärlingsplatser för unga stockholmare som annars kanske skulle ha svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. Förutom att leverera hantverksmässiga produkter av hög kvalitet så erbjuder man även quizkvällar och afterwork.

Prisutdelare var Arbetsmarknadsförvaltningen Integrationspakten.

CASTELLUM OCH SVENSKA HUS BLEV ÅRETS LOKALA TRYGGHETSSKAPANDE FÖRETAG MED MOTIVERINGEN:

“Har framstående samverkan med olika aktörer i stadsdelsområdet, visar vilja att hitta lösningar och inspirerar till aktivt deltagande i trygghetsarbetet. Är lyhörda och lösningsorienterade och bidrar till att ta fram och utföra trygghetsskapande åtgärder i den fysiska miljön. Enastående engagemang där företagen gemensamt under hösten startat en referensgrupp som arbetar för ökad trivsel och trygghet i Ulvsunda ”

På bilden Filip Eriksson från Svenska Hus och Gabriella Perenkrantz från Castellum.

Prisutdelare var Bromma stadsdelsförvaltning.

 

 

Fyra glada arrangörer av tävlingen Bengt Jansson från VHV Företagsgrupp i Hässelby Vällingby, Kent Andersson Liljeholmens Företagsgrupp, Håkan Rosander från Bromma-Ulvsunda Företagsgrupp och Mats Falck från Bättre stadsdel. 

Foto: Alexander Farnsworth.

 

________________________________________________________________________________________________

 

Hedins inviger ny bilanläggning i Ulvsunda.

Torsdagen den 9 november invigdes en ny elegant bilanläggning i Ulvsunda med adressen Ulvsundavägen 106 A. Här låg för några år sedan Elgiganten. Åker man upp för den gamla gångbanan inne i byggnaden hamnar man idag på ett stort inomhustorg fullt med eleganta Ford-bilar. Invigningen förrättades idag under pompa och ståt inför 150 gäster som bjöds på en välsmakande lunchbuffé. 

I markplanet finns en modern topputrustad bilverkstad med elva serviceplatser och en helautomatiserad reservdelsrobot.

Nedan syns i mitten platschefen Fredrik Lindblom.

Vi önskar Fredrik och hans personal välkomna till Ulvsunda och lycka till med affärerna!

Hedins är naturligtvis medlemmar i Bromma-Ulvsunda Företagsgrupp.

 

 ____________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Årets lokala företag 2023 i Bromma  - nu är nomineringen stängd.

I år deltar Bromma-Ulvsunda Företagsgrupp i tävlingen att utse årets lokala företag. Förra året testades detta arrangemang i Liljeholmen och i år deltar aven Hässelby-Vällingby och Bromma stadsdelar. Årets företagare delas ut i fem kategorier som presenteras nedan.