Hej alla medlemmar i Högdalsgruppen!

 

Nu har vi fått Staden att satsa på Högdalen som ni kan läsa i texten längst ned på sidan. Vi kommer att finnas kvar som industriområde med olika möjligheter  att utveckla området.

Vi ska även få FIBER helt gratis från STOKAB då de har beslutat att dra in fiber i de kommersiella fastigheterna i företagsområdena utan kostnad för fastighetsägarna. Fastighetsägaren måste skriva på ett avtal mellan STOKAB och fastighetsägaren. Det är ett Nyttjanderättsavtal där fastighetsägaren får 500 kr. Inga konstigheter och inga kostnader för fastighetsägaren. Fastighetsägaren ger STOKAB rätt att sätta upp en ODF (ett kopplingsskåp för fibern) vanligtvis i källaren. För er som redan har fiber från Stokab är det fortfarande mycket lönsamt att ingå det nya fibernätet för fastighetsägaren och hyresgästerna.

Stokab har möjlighet att hålla ett informationsmöte om detta, skicka gärna till info@hogdalsgruppen.se om ni vill att vi ska bjuda hit Stokab för att berätta mer denna möjlighet.

 

Stockholm  Business Region

Hej Styrelsen,

Stockholm Business Region har i samtal med stadsbyggnadskontoret lyft frågan om att ändra detaljplanen för Högdalens företagsområde och på så sätt göra det möjligt för företagen i området att utveckla sina verksamheter om så önskas. Vi är i ett tidigt skede och jag vill med detta mail se om det finns något intresse hos er och om så vad är det ni ser som mest önskvärt? Vi  har inte formulerat tillvägagångssätt än men vill börja med att fråga Högdalsgruppen och berörda fastighetsägare.

Med vänlig hälsning

Irena Lundberg

Business Development Manager, Cleantech

Stockholm Business Region Development AB

irena.lundberg@stockholm.se

+46 (0) 8 508 280 11

+46 (0) 70 472 80 11

 

Företagarprofiler i Högdalen

Go to top