Välkommen till Företagsgruppen HÖGDALEN i Stockholm

DSC 0144 red crop260Idag är drygt sextio företag medlemmar i Högdalsgruppen. De flesta sysslar med service, handel och tillverkning. Samtliga medlemsföretag är stationerade i Högdalsområdet. Ett medlemskap i Högdalsgruppen ger dig och ditt företag ett starkt mandat att vara med och påverka utvecklingen av Högdalens industriområde.
Dessutom har vi öppnat möjligheter för att medlemsföretagen ska kunna marknadsföra sina produkter och tjänster gentemot områdets samtliga företag i både utskick och på Högdalsgruppens hemsida. Kontakta gärna Högdalsgruppen för att diskutera erbjudanden och kampanjer.

En annan viktig del i Högdalsgruppens arbete är att hitta samordningseffekter vid exempelvis inköp, utskick, marknadsföring och så vidare. Alla medlemmar är varmt välkomna att ge förslag på aktiviteter som kan gynna hela gruppen.

För att ansöka om medlemskap i Högdalsgruppenklicka här.


 

Företagarprofiler i Högdalen

{article Företagarprofiler i Högdalen} [text]{/article}

Dagens menyer

{article Dagens menyer}[text]{/article}

Ordförande har ordet

{article Ordförande har ordet}[text]{/article}

Erbjudanden från/till Högdalens företagare

{article Erbjudanden från/till Högdalens företagare}[text]{/article}

Styrelsen informerar

{article Styrelsen informerar}[text]{/article}

Miljöteknik i Högdalen

{article Miljöteknik i Högdalen}[text]{/article}

Nyheter

Vi i området har ju länge framfört önskemål om lösningar för, bland annat, den svåra parkeringssituationen. Förra veckan fick vi ett brev med vad vi trodde var trafikkontorets...

Kalendarium

Inga händelser
Go to top