Svensk Handel Säkerhetscenter bjuder in till ett

seminarium på Teams.

 

Det handlar om Svensk Handels säkerhetsapp. Vi håller på att föra in den i våra företagsgrupper för att få ökad säkerhet i våra områden.

Fördelar med appen:

  • vi kan enkelt varna varandra när vi upplever någon form av fara
  • vi kan mycket enkelt göra polisanmälningar
  • appen är gratis
  • du behöver inte vara medlem i Svensk Handel.

Vi har redan installerat appen i flera av våra områden. Det är mycket enkelt att ansluta sig.

Tidpunkt: 4 april 9.00-9.45

Anmälan till:  bengt.jansson@extern.stockholm.se eller tel 070-598 05 55

Tipsa gärna andra företag om seminariet.

 

 

 

 

Välkommen till Företagsgruppen HÖGDALEN i Stockholm

DSC 0144 red crop260Idag är drygt sextio företag medlemmar i Högdalsgruppen. De flesta sysslar med service, handel och tillverkning. Samtliga medlemsföretag är stationerade i Högdalsområdet. Ett medlemskap i Högdalsgruppen ger dig och ditt företag ett starkt mandat att vara med och påverka utvecklingen av Högdalens industriområde.
Dessutom har vi öppnat möjligheter för att medlemsföretagen ska kunna marknadsföra sina produkter och tjänster gentemot områdets samtliga företag i både utskick och på Högdalsgruppens hemsida. Kontakta gärna Högdalsgruppen för att diskutera erbjudanden och kampanjer.

En annan viktig del i Högdalsgruppens arbete är att hitta samordningseffekter vid exempelvis inköp, utskick, marknadsföring och så vidare. Alla medlemmar är varmt välkomna att ge förslag på aktiviteter som kan gynna hela gruppen.

För att ansöka om medlemskap i Högdalsgruppenklicka här.


 

Företagarprofiler i Högdalen

Nyheter

FGS BJUDER IN TILL ETT DIGITALT SEMINARIUM OM SVERIGES FÖRSÖRJNINGSBEREDSKAP. Mötet arrangeras av Stockholms Länsförbund För Krisberedskap. Anmäl dig längre ner på sidan....

Kalendarium

Inga händelser
Go to top