lokaler

Cleantech Högdalen kan nu erbjuda företagen i nätverket kontorsplatser och möteslokaler i Forum Högdalens Co-working space beläget på Stallarholmsvägen 49,  mitt i Högdalens industriområde.

Arbeta tillsammans med andra teknikföretag i nätverket och bjud in kunder och affärskontakter till möten och presentationer i våra fina möteslokaler.

Förutom tillgång till lokaler och gott sällskap så är ni givetvis även välkomna att deltaga i nätverkets aktiviteter, samt kostnadsfri regional- och internationell affärsrådgivning och investerarkontakter.

Att sitta i Forum Högdalen är gratis för företag i nätverket under 3 månader med möjlighet till förlängning. Det är som vanligt kostnadsfritt att gå med i nätverket.

För mer information kontakta Niklas Svensson som är koordinator för nätverket på telefon: 073-761 20 41, eller mail: niklas@greenelizer.se

Stockholms Stad info

Felanmälan:
Stockholm stads driftcentral tar emot felanmälan som rör gator, parker och torg. Det kan gälla till exempel belysning, städning, snöröjning, trafiksignaler, övergivna bilar, offentliga toaletter, klotter, skadedjur med mera.
Telefon felanmälan: 08-651 00 00 dygnet runt
Felanmälan på internet: http://www.stockholm.se/felanmalan

Företagslotsen guidar företagen rätt:
Stockholm stads Företagslots är en kostnadsfri service som gör det enklare att snabbt hitta rätt bland lagar och regler. Du kan vända dig till Företagslotsen med allt från tillstånds- och markfrågor till direktkontakt med rätt personer och myndigheter inom Stockholms stad.
Läs mer om företagslotsen här!
Telefonnummer till företagslotsen: 08-508 280 88

Ansvariga tjänstemän i Stockholms stad:
PDF med kontakter i Stockholms stad


Övrig info på Internet:

Ny skatepark i Högdalen

Byggprojekt i Söderort

Nya bostäder vid Högdalens centrum

Stockholms stads Söderortsvision

Stockholm Business Region Development
(Stockholm stads näringslivskontor)

Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning

Stockholms stad

Go to top